Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gárdony és környéki cégek képes leírás - Fejér megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Gárdony és környéki cégek - Fejér megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fejermegyeicegek.tlap.hu » Gárdony és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 5 db
 Kábeltelevízió Építő és Szolgáltató Kft.

Kábeltelevízió Építő és Szolgáltató Kft.

A Kábeltelevízió Építő és Szolgáltató Kft. kábelrendszereire Kisapostagon, Lovasberényben, Mezőfalván, Pátkán, Pusztaszabolcson és Zámolyon az alábbi feltételek szerint lehet csatlakozni. Az ajánlat azokra az utcákra vonatkozik, ahol a kábelrendszer kiépült. 1) A településeken az utólagos csatlakozási díj előfizetőnként 25.000 Ft. Az előfizető a programcsomagot tetszés szerint változtathatja, Egyéni előfizetői szerződését bármikor felmondhatja, az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak szerint. 2) Az a jelentkező, aki családi vagy extra csomagot választ, s vállalja, hogy egy évig előfizető marad, s ezen idő alatt a programcsomagot lefelé nem módosítja, 15.000 Ft-ért csatlakozhat a rendszerre.

Harmat 94 Kft.

Harmat 94 Kft.

Cégünk 1994. tavaszán alakult és kezdte meg működését bérelt telephelyen Gárdonyban a 7. sz. fõút mellett.Elárusításainkat egy könnyűszerkezetes konténerben bonyolítottuk le, az udvaron lévő termékeinket teljesen fedetlenül tároltuk.Alapításkori dolgozói létszám 4 fõ volt.Gépkocsiparkunk 2 db Barkas kisteherautóból / amivel a kiszállításokat bonyolítottuk le / és 1 db IFA teherautóból / amivel a beszerzéseket intéztük/ állt. Vevőink növekvő létszáma és igényeik kielégítése miatt cégünk folyamatos fejlesztéseken ment keresztül. A megnövekedett raktárkészlet miatt 1998-ban targoncát vásároltunk, ezzel megkönnyítettük az árumozgatást a telephelyen és meggyorsítottuk vevőink kiszolgálását is.

Timba

Timba

Reklámtábla készítés: -Reklámtáblák, hirdetőtáblák készítése -Cégtáblák tervezése, készítése -Megállító-, világító táblák -Kirakatdekoráció, betűvágás számítógéppel -Eu-s kiírások, plakátok, táblák -Különféle technológiákkal.

Timba Online

Timba Online

Szolgáltatásaink röviden : Számítógépek javítása, karbantartása Szoftverek telepítése Adatmentés, archiválás Vírusmentesítés, kém és reklámprogram eltávolítás Számítógépek, alkatrészek forgalmazása már Web Shop formában is Vezetékes, illetve vezeték nélküli hálózatok tervezése és építése Web Design, Weblap készítés Domain név bejegyzés, karbantartás Web és E-mail tárhely bérbeadás Fotózás Stb.

VitaBalance

VitaBalance

Vállalkozásunk energy gyógynövény termékek és étrendkiegészítők forgalmazásával, valamint természetes terápiás módszerek gyakorlásával foglalkozik. Természetgyógyászati rendelőnkben többek között biorezonancia vizsgálatot, Bach terápiát, spirituális választerápiát, földsugármérést is végzünk. A korábban felsoroltak mellett meddőségi kezelésekkel és párkapcsolati tanácsadással is foglalkozunk. Látogasson el oldalunkra, ismerje meg szolgáltatásunkat! Weboldalunkon bővebben megtalálja a kezelése pontos leírását és hatását, valamint a letölthető anyagok menüpont alatt az energy gyógynövény termékekről, illetve a radiesztéziáról olvashat bővebben.

Tuti menü