Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bodajk és környéki cégek képes leírás - Fejér megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Bodajk és környéki cégek - Fejér megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fejermegyeicegek.tlap.hu » Bodajk és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Globál Mozaik Center Bt.

Globál Mozaik Center Bt.

A Globál Mozaik Center Bt 1993. nyarán jött létre és 2006. július 27-vel Korlátolt Felelősségű Társasággá alakult, mely a Bt jogutódjaként tovább folytatja a hulladékká vált anyagok begyűjtését az Országos Környezetvédelmi Természetvédelmi Vízügyi Főfelügyelőség 14/6749-8/2006 illetve újrahasznosítását a Közép-Dunántúli Környezetvédelmi Természetvédelmi Vízügyi Felügyelőség 24664/2006 határozata alapján. Alvállalkozó bevonása révén kommunális és veszélyes hulladékok kezelését is tudjuk vállalni.

Rzv Ház

Rzv Ház

Cégünk immár negyed évszázada foglalkozik építőipari szolgáltatásokkal, és büszkén mondhatjuk el, hogy megállta a helyét a kemény feltételeket szabó vállalkozói piacon.Egy sikeres cég életében minden változtatás kockázatosnak tűnhet, kivéve akkor, ha csak pozitívumot hordoz magában: stabilabb vezetést, átláthatóbb viszonyokat, és ami a legfontosabb, mindezt a minőségi szolgáltatás megtartásával!

Selector Kft.

Selector Kft.

Az elektromos és elektronikai termékek hatalmas fejlődésen mentek keresztül az elmúlt években. A fejlődéssel arányban nőtt számuk, növekedett a bennük felhalmozott veszélyes anyagok mennyisége és csökkent életciklusuk. Az elektromos és elektronikai hulladékok eddig a kommunális hulladékba kerültek, ahol a bennük található veszélyes anyagok miatt a környezetre káros hatást váltottak ki. Mára a gyártókat és forgalmazókat valamint a tulajdonosokat jogszabályok kötelezik az elektromos és elektronikai eszközök gyűjtésére, ártalmatlanítására és hasznosítására. Az elektromos és elektronikai hulladékokban sokfajta a környezetre és az élőszervezetre káros anyagok találhatók. Ólom, Higany, Ezüst, Króm, Réz, Berillium, Kadmium, Poliklórozott bifenilek, Freon, Pentabróm-difeniléter) Cégünk az elektromos és elektronikai hulladékok szakszerű kezelésével, bontásával, a veszélyes anyagokat tartalmazó alkatrészek eltávolításával képes megvalósítani a veszélyes hulladékok szakszerű ártalmatlanítását és a keletkező frakciók újrahasznosításra való előkészítését.

Vén Diófa Fogadó

Vén Diófa Fogadó

Családias hangulatú fogadónk Bodajk központjában, közvetlenül a tó szomszédságában található. Kényelmesen berendezett, 2-3 ágyas szobáinkkal és 4-8 ágyas turistaszobáinkkal egész évben várjuk kedves vendégeinket. Minden szobához fürdőszobához fürdőszoba, tv, hűtőszekrény vagy mini-konyha tartozik. Speciális kialakítású szobáink mozgássérült vendégeink számára gondtalan pihenést biztosítanak. Fogadónkban a kedvező árú szálláslehetőség mellett étterem is működik vendégeink teljes kényelmére. Tágas különtermünk kiválóan alkalmas összejövetelek, továbbképzések megrendezésére. ' Bentlakásos' tanfolyamokat teljes ellátással tudunk fogadni. Parkosított udvarunkban kialakított grillsütő és bográcsfőző hely remek kerti partik megrendezését teszi lehetővé. Fogadónkhoz gyermekjátszótér és zárt parkoló is tartozik. Természetesen kedvenceit sem kell otthon hagynia: kutya, cica bevihető szobáinkba.

Tuti menü