Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bicske és környéki cégek képes leírás - Fejér megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Bicske és környéki cégek - Fejér megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fejermegyeicegek.tlap.hu » Bicske és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Edmf Translations

Edmf Translations

Edmf Translations egy kiterjedt fordítói szolgáltatásokkal rendelkező fordítóiroda, amelynek hátterében egy kizárólag anyanyelvükre fordító, professzionális fordítókból álló globális hálózat áll. Mai világunkra az információk gyors áramlása a jellemző. Azzal, hogy ezeket az információkat pontosan és gyorsan megismerjük, információs előnyökhöz jutunk. Vállalkozásának ugyanolyan hatékonyan kell közölnie mondanivalóját a külföldi piacokon, mint ahogyan azt itthon is teszi. Ugyanakkor, ha a szóbeli és az írásbeli kommunikáció a minőségben is tükröződik, akkor az a megbízhatósághoz és az ügyfelek általi elismertséghez vezet.

Kősziget Kft.

Kősziget Kft.

A Föld szilárd kérgének nagy részét kövek, kőzetek alkotják. A kő egyike a legrégibb építőanyagoknak. Minden korban és stílusban kiválóan alkalmazható. A nagy kőtömbök erőről tanúskodnak, a finoman tagozott profilos kövek pedig könnyed benyomást keltenek. A kő alkalmazása építészeti koronként változott. Az ókorban, középkorban leginkább szerkezeti elemként jelenik meg - gondoljunk csak az ókori piramisokra, obeliszkekre vagy a középkori várakra -, sok esetben gazdag díszítésekkel. Az új anyagok, építési technológiák bevezetésével a természetes kő, mint szerkezeti elem háttérbe szorul, de annál nagyobb szerepet kap napjainkban, változatos kőburkolatként. Padlóburkolat, belső falburkolat, oszlop-és pillérburkolat, kerítésburkolat, külső homlokzati burkolat, támfalburkolat, könyöklők, fedkövek, lépcsőburkolat, kandallók stb. a teljesség igénye nélkül. Egy dolog azonban változatlan: a maradandó alkotás.

Papinóth Sütőipari Kft.

Papinóth Sütőipari Kft.

Cégünk, a Papinóth Sütőipari Kft. 1991-ben alakult, 8 fővel. Először 4 féle terméket gyártottunk, azóta terméklistánk 90 termékkel bővült. Fejlődésünk töretlen, pékségünket folyamatosan újítjuk, bővítjük. Ma már 40 fővel dolgozunk, van két mintaboltunk: Bicske, Szent I. u. 12., Bicske, Vereckei u., ezenkívül 200 boltba szállítjuk termékeinket, közöttük: Spar, Budavidék, Falusi Kft., Dor-Jo-Ker boltokba, iskolákba, óvodákba. Üzemünkben 2 éve működik a haccp minőségbiztosítási rendszer. Szándékunkban áll az ISO-9001:2001 minőségirányítási rendszer kiépítése is. Dolgozóinkat folyamatosan képezzük. Üzemünk kapacitása bővíthető, nyitottak vagyunk új termékek gyártására, szállítására is. Telephelyünk Bicskén a Vereckei utcában működik.

Vivber Kft.

Vivber Kft.

A Vivber Kft. villamos kapcsoló-berendezés gyártással és forgalmazással, fémszerkezeti gyártással, felületkezeléssel valamint kábelkonfekcionálással foglalkozó, élenjáró technológiai színvonalat képviselő berendezéseket és technológiákat alkalmazó vállalkozás Bicskén. A folyamatos kapacitásbővítés, technikai és technológiai korszerűsítés következtében lehetőséget tudunk biztosítani- szakterületeinken belül - a legkülönbözőbb egyedi és speciális megrendelői igények és feladatok megvalósítására is. Megrendeléseink teljesítéséhez biztos hátteret jelent szakembergárdánk, amelyben a jól képzett fiatalok és sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek egyaránt megtalálhatók.

Tuti menü