Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adony és környéki cégek képes leírás - Fejér megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Adony és környéki cégek - Fejér megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: fejermegyeicegek.tlap.hu » Adony és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Budafilter ’94. Kft.

Budafilter ’94. Kft.

Köszönjük, hogy érdeklődésével felkeresett bennünket. A Magyar kútfúrási, vízbeszerzési piacon meghatározó szerepet tölt be Mezőfalva településen 1990 óta működő gyártó-feldolgozó üzem. A Budafilter ’94. Kft. 1994-ben jött létre magyarországi magánszemélyek alapításával. A vállalkozás vette át az Aqua Filter Kft. kútépítési anyag gyártását, majd a folyamatos műszaki fejlesztések eredményeképpen bővítette termékválasztékát a saját fejlesztésű PVC-U tekercselt szűrőkkel. alkotva kapcsolódtak.

Gigi Kft.

Gigi Kft.

Fő termékünk a munka- és termékvédő kötött kesztyű, melynek egy részét csúszás- és kopásálló pöttyözéssel látjuk el. Kesztyűgyártó kapacitásunk 6,5 millió pár/év. A gyártott kesztyű 65 %-át belföldön, 35 %-át külföldön értékesítjük. Az adonyi üzem egyik telephelyén komputervezérelt, teljesen automata zoknikötőgépeken évi 300 ezer pár zokni gyártását kezdtük meg a 2004. évben.

Glashütter Lakatos- és Szerelőipari Kft.

Glashütter Lakatos- és Szerelőipari Kft.

Engedje meg, hogy az alábbiakban néhány sorban bemutassuk cégünk, a Glashütter Lakatos- és Szerelőipari Kft. meglévő, és új szolgáltatásait. Cégünk 1988 óta működik a lakatosipar területén szakipari munkát végezve az acélszerkezetek, technológiai berendezések gyártásán, szerelésén keresztül az élelmiszer ipari berendezések, termelő üzemek gyártósorainak karbantartásáig. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk az ömlesztett anyagszállító berendezések gyártásában és az ehhez kapcsolódó komplett rendszer tervezésében, kiépítésében, karbantartásában.

Rajcsányi Kft.

Rajcsányi Kft.

A Rajcsányi Kft. gépkereskedésünk 1999-ben alakult magántársaság. Székhelyünk Dunaújvárostól 18 km-re található, Adonyban a 6-os főút 52 km-nél. Tevékenységi körünk Magyarországon nagy hagyományokkal bíró mezőgazdasági erő- és munkagépek, eszközök, szőlő- és gyümölcstermesztés gépek forgalmazása. A gépek vásárlásához, beruházások finanszírozásához szükséges hitelek megszervezésében közreműködünk. A hitelpályázatok elkészítéséhez segítséget nyújtunk. Továbbá cégünk lehetőséget kínál használt gépek beszámítására is. Mindezek figyelembe vételével kínálunk cégünk nevében minden kedves ügyfelünknek eredményes gazdálkodást!

Tuti menü